speurhond1.jpg
speurhond2.jpg
speurhond3.jpg

Speurhonden

Algemeen:

Het segment Speurhonden binnen Special Security Services NL omvat in opdracht, training en opleiding van speurhonden in diverse disciplines waaronder explosieven speurhonden, speurhonden narcotica, speurhonden menselijke geur en speurhonden die in opdracht voor een specifiek doel worden opgeleidt. Daarnaast leidt Special Security Services NL ook speurhondengeleiders op voor het werken met speurhonden zoals omschreven.

Explosieven Speurhonden teams:

De explosieven speurhonden van Special Security Services NL zijn opgeleid en getraind op zoveel mogelijk verschillende locaties, voertuigen en omstandigheden, waardoor deze breed inzetbaar zijn. Tevens zijn de explosieven speurhonden getraind op de meest voorkomende (explosieven) basiscomponenten die heden ten dage in onder andere geïmproviseerde explosieven kunnen worden aangetroffen. De explosieven Speurhonden teams van Special Security Services NL zijn inzetbaar voor screening van luchtvracht, preventieve zoekacties, zoekacties naar aanleiding van een bommelding en zoekacties met betrekking tot het lokaliseren van vuurwapens en vuurwerk.

Speurhonden teams verdovende middelen:

De speurhonden verdovende middelen van Special Security Services NL zijn getraind op de herkenning van een breed scala aan drugs en narcotica, die vandaag de dag gebruikt worden. Al naar gelang van de aard van de opdracht met betrekking tot de inzet van deze teams wordt in samenspraak met de opdrachtgever een plan van aanpak ontwikkeld, zodat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de wijze van inzet en afwikkeling van de zoekactie.

Speurhond
Speurhond
Speurhond
Speurhond
Speurhond
Speurhond